Heat 'n eat

För dig som gillar bra mat, men gärna slipper stå vid spisen. Och för dig som tränar och vill ha måltiderna beräknade och klara för bästa resultat.

Snabbt, smidigt och smakrikt

– som sparar på miljön och dina pengar 

Mega Meals är den perfekta måltidslösningen för dig som inte hinner, orkar eller vill laga varierad och näringsriktig mat varje dag, vecka ut och vecka in.

Vi ger dig vällagade färdigrätter på enklast möjliga sätt: Direkt hem till din dörr, om du vill. Inga dyra inköp av råvaror, inga timmar vid spisen, ingen disk att ta hand om. Det är bara att välja, värma och låta väl smaka. Det är just så vi älskar att hjälpa våra kunder spara tid och pengar.

All vår mat lagas på råvaror av högsta kvalitet, utan en massa onödiga tillsatser och fetter. Vi arbetar konstant för att erbjuda populära smakkombinationer, stor måltidsvariation och bygger ideligen på med nyheter i utbudet av rätter. På så sätt är det vårt mål är att vara ditt självklara val för en hälsosam kosthållning som förenklar vardagen hur mycket som helst. 

Mega för miljön

Central tillagning i storkök är i sig en besparing på miljön – högre effektivitet i själva matlagningen, mindre energiåtgång, mindre matsvinn, färre bilresor till mataffären, färre förpackningar och plastkassar etc. Vi på Mega Meals arbetar konstant för att ytterligare värna om miljön på lång sikt och öka hållbarheten i vår produktion – bland annat genom valet av leverantörer och effektivare transporter.
Mega Meals levereras gratis med miljöbilar i hela Sverige till ditt närmsta postombud. Du kan också få maten hemlevererad direkt till dörren för bara 149 kr.

Hur funkar det?

Steg 1

Välj mealpack

Våra rätter levereras i mealpacks med 20 eller 12 matlådor. Välj det som passar dig.

Steg 2

Välj rätter

Fyll din mealpack med de rätter du önskar. Vissa mealpacks ger fler valmöjligheter.

Steg 3

Välj leverans

Fri leverans i hela Sverige till närmsta postombud. Eller direkt till din dörr för 149 kr.
  • Fri frakt inom hela Sverige
  • 14 dagars returätt
  • Välj dina favoriträtter